About Me

My photo
Aku adalah seorang yg suka berimaginasi,aku suka berfantasi. pelik bkn? pd aku umur bknlah penentu utk aku membataskn diri dari mencapai segala angan²! anggap lah aku adlh sehelai kertas putih yg aku sdg cuba utk melakar warna² di atasnya..aku seorg yg ssh di ramal. ohh cukupla ttg aku..thanks krn sudi membaca blog ini. sekian

Tuesday, March 22, 2011

What do u think if i..?

If i... cerita ttg my whole life story,i mean personal life? korang lagi prefer mane guys? terfikir jugak,ade ke yg nak baca kalau aku cerita kisah cinta aku,peribadi aku.. ade ke?? huhu.. tapi mostly blog sekarang,memang semua akan cerita ttg personal msg². hahaha.. ok²,taknak tiru² org.. yr own blog,so yr own idea!

so..aku nak buat sedikit perubahan dlm blog ni,sedikit je k? nak cerita sikit ttg peribadi aku. hehehe..
maaf kisah hidup aku ni x de lah menarik mana pon untuk di kongsi..

ok to readers,i really need yr comment.. please? just drop some comment ape korang rasa ok x kalau aku cerita sedikit ttg personal? atau u guys have any idea?

2 comments:

nicky said...

juz blogwalking here .. bnyak jgk blog cerita psl personal tp jgn la terlalu personal sgt xelok jgk kn. so ikut kreativiti masing2 jgn la fikirkn sgt about copy paste org pnye ke ape . actly blog masing2 so buat je ape suke . tq ^_^

Miss lolita said...

hehe thanks nicky! ;)