About Me

My photo
Aku adalah seorang yg suka berimaginasi,aku suka berfantasi. pelik bkn? pd aku umur bknlah penentu utk aku membataskn diri dari mencapai segala angan²! anggap lah aku adlh sehelai kertas putih yg aku sdg cuba utk melakar warna² di atasnya..aku seorg yg ssh di ramal. ohh cukupla ttg aku..thanks krn sudi membaca blog ini. sekian

Sunday, January 23, 2011

Murni Discovery ss2,petaling jaya

masa ni new year 2011..ngah tunggu food.

my favourite drink. pink panther!

abaikan muka aku yg agak poyo di situ..bajet candid..hehe

Ok aku mmg suka cite psl food! walau pon aku ni kurus je org nya tp bab makan mmg gile kentang!
haha..aku mmg suka jalan² cari makan! tau je tempat yg best mmg aku akan pergi.. kate org selagi ade nikmat
makan ni so mkn jela ape yg ade kan? nnti dah hilang nikmat 2 camne? telan air liur jela jawapnya..^^

Korang suka western food? kalau suka ni lah tempat nya! tempat ni mmg western food yg plg sedap aku
pernah rasa! food dia plk mmg unik! lain dari yg lain!! rasa jgn cite la kan..perghh mmg gempak laa! hahaha
location dia di ss2 petaling jaya.. tempat dia ala² mamak je pon..xlah cantik cam stengah tempat..mmg sempoi..
nak privacy kat sini mmg xde..sbb dia tepi² jalan dan meja akan di buka depan kedai² yg ada..

Ape yg aku plg teruja ttg tempat ni adalah keunikan makanan dia dan nama mknan yg ade! dan kedai ni xde menu taw..so korg kena lah tnye pelayan dia. Jom lyn pic dan aku dah sediakn map..enjoy!



RAMAI KAN?? MMG MCM MAMAK JE STYLE DIA..
LO SHI FOU @ MEE TIKUS! 

MOZARELLA CHEESE @ CHEESE NAN

KIRI MANGGO SPECIAL,TGH I LOVE U,LAST PINK PANTHER!
SEDAP NYAAA...!!

NI ROTI HAWAII...AKU X PERNAH RASE LG,NNTI NAK TRY LA..HEE~


ROTI DRAGON..MMG SUPERB!

2-1, Jalan PJU 1/3D,, Sunway Mas Commercial Centre, 47301 Petaling Jaya, Selangor, 47301 Petaling Jaya, SELANGOR012-339 2599 – 012-568 0997 

4 comments:

putra87­™ said...

waaa.. sdpnye...

Miss lolita said...

hehe mmg sedap! try la dtg c2 mkn..nyummy!

Mabuk! said...

Nampak sedap and takpernah tengok dimana2x,
Belanja2x.

Miss lolita said...

mmg sedap pon..gilah try..=)