About Me

My photo
Aku adalah seorang yg suka berimaginasi,aku suka berfantasi. pelik bkn? pd aku umur bknlah penentu utk aku membataskn diri dari mencapai segala angan²! anggap lah aku adlh sehelai kertas putih yg aku sdg cuba utk melakar warna² di atasnya..aku seorg yg ssh di ramal. ohh cukupla ttg aku..thanks krn sudi membaca blog ini. sekian

Wednesday, September 4, 2013

Random speech

Assalamualaikum!

Alhamdulilah.. sempurna dah sebulan raya. Habis dah semua tempat dan rumah aku pulun beraya! Hihihi.. sakan sgt kan?
Dalam sibuk2 beraya sana sini dan memenuhi beberapa undagan open house, iolss stress menunggu report duty dari petronas nih! Erghh.. kabornya sebab tukar department yg jadi slow tu. Haishh.. sabar ina sabar

Dugaan nak kawin agaknya! Eh? Hehehe
Cakap pasal kawin, dihitung2 mmg tak lama lagi dah majlis. Ade lebih kurang dalam 6 bulan lebih lagi, uolss rase tu lambat lagi ke atau cepat? Aku rse kalau utk buat persiapan dan simpane duit, sobs! Mmg cepat (T_T) dah ler dgn tak mula2 kerja lagi. Tapi takpelah, everything happen for reason. Kan Allah lbh mengetahui =)

So far utk preparation blm byk lagi, but the good news is tailor dah dapat. Alhamdulilah.. lbh seronoknya dpt harga kawan2 utk 2 helai baju nanti. Hehehe.. harga rahsia! Amboii bajet retis sgt! (-__-') doakan segala persiapanku berjalan dgn lancar ye?

Ok tata! ^__^